2010-04-23
 19:27:12

Smoking doesn't make you cool...I'm sorry


Alla som går på våran skola vet att man är SÅÅÅÅÅ cool om man röker. Men vi har inte fattat grejen ännu.

Visst ni att...
1. om man röker ca 20 cigaretter på en dag, ökar risken 20 gånger att få lungcancer.
2. man kan även få t.ex strupcancer, matstrupscancer, cancer i bukspottskörteln, cancer i urinblåsa och cancer i njure, livmodercancer och munhålecancer. Redan här är vi uppe i 7st olika ställen där man kan få cancer.
3. man kan drabbas av ryggskador
4. man kan få synfel
5. man kan få hjärtinfarkt
6. man får rynkor
7. varje cigarett förkortar livet med cirka 10 minuter(Fattar ni, 10 HELA MINUTER PER CIGARETT!!!! Och ett cigarettpaket innehåller ungefär 20 cigaretter? Så när du rökt ett paket med 20 cigaretter har ditt liv förkortats med 200 minuter, vilket motsvarar 3h och 20min. Och om du röker ett paket om dagen, hur mycket har ditt liv inte förkortats på en måndad? eller ännu värre ett år? det är bara att börja räkna...)
etc etc.

Nå, är det värt att få något utav det här? Är man verkligen så jävla tuff och häftig om man röker? 
Vissa kanske tycker det. Men då är vi hellre "ocoola".

Be cool, don't smoke and be a fool.

bloglovin


...

Folk som inte röker, som ni kan inte säga att vi som röker gör det för att vi vill "vara coola" för så är det inte, ni som inte har rökt eller röker kommer aldrig förstå varför man gör det! DET ÄR INTE FÖR MAN VILL VARA COOL, patetiskt! man gör det för olika anledningar, man testar på och blir beroende, och varför testar man? det är inte för man vill verka cool, det bara händer, man testar på saker här i livet.. Därför! så ni som inte gör det ska inte säga nåt om att vi gör det för att värka coola, för det vet ni inte ett skit om!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: