2010-04-09
 20:19:15

den bästa dagen i våra liv...


...var den 23 januari 2009. Vi tog tåget till Stockholm den fredagen klockan halv ett. På tåget firades det med god dricka och pringleschips i första klass(dessvärre var vi tvugna att flytta på oss eftersom att vi egentligen hade slagit ner våra feta arslen även fast de på tåget sa åt oss att vi inte fick sitta där). Vi går för att besöka toaletten, som låg några vagnar bort. Just när Sara slagit sig ner för att göra sitt, åker dörrjäveln upp och alla som sitter där ute får sig en rejäl chock. Vi två också. Vi försöker stänga men det går inte, och alla där ute små fnissar och vet inte vart dem ska kolla. Haha!

Väl i Stockholm tar vi oss till hotellet, byter om, går ut och äter och tar sedan tunnelbanan till Hovet. Det fanns många köer, och vi hade tur och valde en som gick riktigt fort. Vi leta upp våra platser och gjorde oss bekväma. Och rätt som det var slog klockan 19.30, och ljuset släcks. Det enda som syndes var stålkastarna som lyste upp scenen. En vacker röst hörs i högtalarna, och där. Där kom han.
Chris Brown.

I början sa han någonting. Alla skrek. Vi skrek också och kollade sedan på varandra och sa "vad sa han?". Vi båda asgarvade, ryckte på axlarna och fortsatte att skrika.
Låt efter låt spelades. Alla var lika bra. Men den allra bästa låten, with you. Vi grät, vi skrek och vi hoppade som två jävla dårar. Vi har ALDRIG någonsin känt sådan lycka som just då. ALDRIG!

När allt var slut och alla hade tagit sitt pick och pack och gått hem stod vi där utanför hovet med våra mammor som tagit ett glas för mycket. Ingen av oss hade röst nog att prata, vi var så hesa.
Sedan flög vi på rosa moln hela kvällen.

INGENTING kunde förstöra den kvällen. ingenting.
bloglovin



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: